Westra Security söker säljare

4 sep 2020

Vill du jobba i ett banbrytande företag med den absolut senaste och häftigaste tekniken? Vill du vara delaktig i att utveckla nya affärsområden? Har du meriter och kompetens inom teknisk och/eller säkerhets försäljning med långsiktiga kundrelationer? Då kan en säljtjänst hos Westra Security Group AB vara nästa steg för dig.

ARBETSUPPGIFTER
Westra Security söker en säljare till för att fortsätta utöka vår verksamhet. Hos oss ger vi dig möjligheten att ta nästa steg i din säljkarriär och komma till ett företag i en expansiv fas på flera områden inom säkerhet.

Du förväntas:
Arbeta självständigt med säljprocesser mot framförallt företagskunder genom hela säljcykeln, från uppsökande försäljning till leverans.
Bearbeta och skapa långsiktiga kundrelationer.
Tillsammans med övriga delar i företaget vidareutveckla vår produktportfölj och våra affärsområden.

KRAV PÅ DIG
För att lyckas hos oss ser vi att du har följande:

• Erfarenhet av B2B försäljning

• Stort teknikintresse

• B-körkort

• Erfarenhet av teknik och/eller säkerhetsbranschen

• Flytande Svenska och god Engelska

Vi söker dig som har en förmåga att förstå kunders behov och kan anpassa det Westra Security erbjuder efter varje kunds behov. Du behöver ha ett stort teknikintresse och kunskap för att tillsammans med kund komma fram till rätt lösning. Då vi på Westra Security ständigt utvecklar och utökar vår produkt och tjänsteportfölj är det viktigt att du trivs med att vara en del av det och att du själv är villig att utveckla din kompetens i samma takt.

Vi är ett tight team med högt i tak där samtliga, oavsett roll inom företaget, alltid ska känna att de är och kan vara med och påverka de steg vi tar framåt. Du som säljare förväntas både kunna arbeta självständigt och fungera väl i team.

Det är meriterande att du tidigare arbetat med att utveckla och upprätthålla relationer med kunder på ett professionellt sätt.

ÖVRIGT
Start: Så snart som möjligt
Omfattning: Heltid
Lön: Fast månadslön
Kollektivavtal: Ja
Arbetstid: 8 – 17, förtroendearbetstid
Plats: Huvudkontor i Arvika, men vi har kunder över hela Sverige

En förutsättning för anställning är att du klarar länsstyrelsens kontroll för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.

Välkommen med din ansökan till info@westrasecurity.se