Westra Security Group etablerar nytt kontor i Enköping

14 dec 2020

Westra Security Group befinner sig i en kraftig expansionsfas och påbörjar nu etableringen av flera nya kontor i landet. Först ut är Enköping där vi början av 2021 kommer slå upp dörrarna till vårt nyaste kontor.

Det faller naturligt ut att vi etablerar oss i Enköping då vi har haft en stor tillväxt i hela Mälardalsområdet och Enköpings-området under den senaste tiden. Vi kommer under den närmsta tiden etablera flertalet nya kontor i landet, säger Lars-Olov Viltestam, VD för Westra Security Group

I och med att brottsligheten och säkerhetsbehoven fortsätter öka i landet så ökar även skyddsbehoven.

För att komma våra kunder och partnerns närmare behöver vi utöka vår närvaro runt omkring i landet. Mälardalsområdet är ett av våra starkaste fästen idag så därför faller det sig naturligt att vi lägger nästa kontor just i Enköping, säger Martin Strandberg, Säljchef för Westra Security Group.

Westra Security Group är ett av de första företagen som blivit certifierade enligt den nya utgåvan av normen SSF 136:5.
Bolaget har även erhållit tillstånd av Länsstyrelsen som Auktoriserat Bevakningsbolag enligt 1§ lagen (1974:191) om bevakningsbolag.
Westra Security Group är ISO 9001:2015 certifierat, vilket är en standard som beskriver kvalitetsledningssystemet i företaget.

För frågor och kunderbjudanden:
Martin Strandberg
Säljchef
010-14 15 804
martin.strandberg@westrasecurity.se